top of page
topbild-tassle-5ed4c1a0.jpeg

Familjerätt

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Istället blir det något annat, men vi vet att det kommer blir bra.

Att separera är uppslitande. Att vara oense om barn är oerhört energikrävande. I sorg eller vrede kan det vara svårt att sortera tankarna. Frågorna är ofta många och svaren få. Vad kommer hända med barnen? Hos vem ska barnen bo? Vad är bäst för barnen? Behöver jag ensam vårdnad? När passar växelvis boende?

I Din första kontakt med oss kommer Du få möjlighet att prata med en advokat eller biträdande jurist. Du kommer få berätta övergripande om det Du undrar över. Därefter bokar vi in ett möte där vi i lugn och ro lyssnar på Din berättelse och påbörjar en lösning utifrån Dina förutsättningar.

Vill Du att vi kontaktar Dig, vänligen fyll i formuläret nedan.

Välkommen att boka tid för rådgivning!

Rådgivning lämnar vi inte över telefon utan istället vid ett personligt möte. Ring oss på 0470-131 21 i Växjö eller 040-60 60 780 i Malmö för att boka tid eller skicka in formuläret så hör vi av oss till dig.

OBS! Vid kontakt kommer du behöva lämna personuppgifter på inblandande parter, vi vill veta namn och personnummer så att vi kan kontrollera jäv. Detta gäller såväl i tvistemål, tvister om barn, som i brottmål. Läs mer under förberedelse inför rådgivning.

Tack, vi kontaktar dig inom kort!

bottom of page