top of page
topbild-radgivning-a3030e9c.jpeg

Förberedelse inför rådgivningen

Rådgivning lämnar vi inte över telefon utan istället vid ett personligt möte. När du ringer oss kommer du behöva lämna personuppgifter på inblandande parter, vi vill veta namn och personnummer så att vi kan kontrollera jäv. Detta gäller såväl i tvistemål, tvister om barn, som i brottmål.

  1. Skriv ner vad det är Du vill ha sagt som har med tvisten att göra. Börja i kronologisk ordning. Vad har hänt? Vilka är inblandade?

  2. Ta med alla handlingar som berör ärendet, till exempel utredningar, tidigare domar, polisanmälningar och avtal. Det är bättre att Du tar med för många handlingar än för få.

  3. Ta med inkomstunderlag och uppgifter kring hemförsäkringen.

  4. Ta med en kalender och ett arbetsschema om sådant finns.

Välkommen att boka tid för rådgivning!

Rådgivning lämnar vi inte över telefon utan istället vid ett personligt möte. Ring oss på 0470-131 21 i Växjö eller 040-60 60 780 i Malmö för att boka tid eller skicka in formuläret så hör vi av oss till dig.

OBS! Vid kontakt kommer du behöva lämna personuppgifter på inblandande parter, vi vill veta namn och personnummer så att vi kan kontrollera jäv. Detta gäller såväl i tvistemål, tvister om barn, som i brottmål. Läs mer under förberedelse inför rådgivning.

Tack, vi kontaktar dig inom kort!

bottom of page