top of page
topbild-om-ae16135d.jpeg

Om Advokatbyrån

Byrån startades under våren 2011 i samband med att advokaten Karin Berg avvecklade sin verksamhet. Genom lärdom och arv från henne anammades familjerätten och ett fokus för brottsoffer.

 

Genom kontorsgemenskap med advokaten Henrik Zethraeus kom verksamheten även att inriktas mot brottmål och försvararuppdrag.

Sedan starten har vi biträtt klienter i stora mål över hela landet, såväl som försvarare som målsägandebiträde som ombud i familjemål. Många klienter är återkommande. Vi är ofta begärda i både tvistemål och i brottmål. Det är ett värdefullt förtroende som vi är stolta över att få förvalta.

Vår tjusning ligger i känslan av att den ena dagen inte är den andre lik, att varje personligt möte är unikt. Vi är som människor är mest, vi har egna familjer, barn och fritidsintressen. Vi är optimister och realister med en passion för juridik där vår övertygelse är att allt går att lösa.

Välkommen.

Advokat Linda Björnsdotter

Karriär
 

Advokatbyrån Linda Björnsdotter AB

Advokaten Karin Berg AB

Sydvästsveriges Advokatbyrå AB

Utbildning

Lunds Universitet, jur kand

2011 -

2008 - 2011

2005 - 2008

2005 - 2008

Medlemskap

Sveriges Advokatsamfund

2010 - 

Övrigt

Notarius Publicus

Biträdande Notarius Publicus

2015 -

2011 -

Biträdande jurist Maria Alderin

Karriär
 

Advokatbyrån Linda Björnsdotter AB

Utbildning

Lunds Universitet, jur kand

2019 -

2019

Välkommen att boka tid för rådgivning!

Rådgivning lämnar vi inte över telefon utan istället vid ett personligt möte. Ring oss på 0470-131 21 i Växjö eller 040-60 60 780 i Malmö för att boka tid eller skicka in formuläret så hör vi av oss till dig.

OBS! Vid kontakt kommer du behöva lämna personuppgifter på inblandande parter, vi vill veta namn och personnummer så att vi kan kontrollera jäv. Detta gäller såväl i tvistemål, tvister om barn, som i brottmål. Läs mer under förberedelse inför rådgivning.

Tack, vi kontaktar dig inom kort!

bottom of page